Що то було? Космосу терміново знадобилося 40 порожніх міських автобусів

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.11.2008 13:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6177

Столичний мер наочно продемонстрував турботу про виборців, знявши у часи пік 40 міських автобусів, які були виставлені перед мерією. Без будь-яких пояснень.

Народні депутати від БЮТ Андрій Павловський та Володимир Бондаренко готують запит до прокуратури з вимогою перевірити законність розпорядження КМДА про зняття з маршрутів більше 40 автобусів у столиці.

Про це повідомила прес-служба БЮТ.

«Сьогодні адміністрація Черновецького за його особистим наказом для того, щоб зірвати акцію протесту, зняла з маршрутів 40 автобусів, якими заставили площу біля Київради», - повідомив депутат.

За його словами, люди, які прийшли на акцію протесту, були змушені виходити на проїжджу частину, ризикуючи власним життям.

«Я, як народний депутат України, разом з народним депутатом Володимиром Бондаренком готуємо запит до прокуратури з вимогою перевірити законність розпорядження міської адміністрації щодо зняття з маршрутів більше 40 автобусів», - повідомив Андрій Павловський, додавши при цьому, що вже надходять скарги від киян, які не могли сьогодні дістатися до роботи через відсутність автобусів на маршрутах.

Крім того, депутати від БЮТ вимагають від прокуратури встановити збитки, нанесені у результаті простою перед Київрадою 40 одиниць комунального транспорту.

Як повідомлялося раніше, сьогодні депутати київради від БЮТ ініціюють розгляд на сесії питання про неогрунтоване підвищення тарифів у комунальному транспорті. Бютівці пропонують сесії скасувати постанову КМДА про підвищення тарифів і встановити граничну вартість проїзду у метро 1 грн. у наземному транспорті - 80 коп.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.