Політичні репресії. СБУ вже наїжджає на дітей нардепа Москаля

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 27.11.2008 16:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6180

Народний депутат Геннадій Москаль збентежений методами тиску на нього із боку СБУ: сучасні чекісти, без будь-яких законних причин, викликають його дочку і зятя у місцеве управління.

"Оскільки після звинувачувальних висловлювань Наливайченка на адресу депутатів до цих пір проти них не висунуті звинувачення, це була свідома провокація. Наливайченко просто кинули, як матроса з гранатою вперед, і, не розбираючись, він наговорив стільки, що тепер він часто відвідуватиме суди", - вважає політик.

Москаль заявив, що в СБУ на нього постійно "наїжджають".

"Мені нагадує все це фільм "Сімнадцять миттєвостей весни", коли у Мюллера нікого не залишилося, тільки два якихось інваліди, яких він посилав шукати радистку Кет. Наливайченко саме так уже зібрав кого тільки міг - кривих, сліпих, горбатих, - і кинув їх копати на мене у містах, де я працював, - це і Волинь, і Чернігів, перевіряють Одесу, Чернівці, Дніпропетровськ, Луганськ, Ужгород", - поділився Москаль.

Пояснюючи причину, з якої між ним і Наливайченком стався конфлікти, політик сказав: "Наприклад, Наливайченко дуже образився, що я називав його самозванцем. Але ж це ж правда! Згідно з законом, він не може бути в.о. третій рік! Йому це потрібно визнати й тихенько піти, не робити гучних заяв, немов з ланцюга зірвався. Гаразд, він проти мене пішов, але вмішувати у це дітей - це взагалі негідно людини".

Геннадій Москаль стверджує, що його дочку і зятя викликали в управління СБУ в Чернівецькій області.

"Є ж святі правила, що з дітьми не воюють. Воюйте зі мною, причому ж тут діти? Я ж до його дітей не лізу. Якщо у мене є претензії до нього, то його сім'я ж ні при чому. Мені здається, що це вже межує з підлістю й аморальністю", - заявив нардеп.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.