СБУ врешті узялося за російських маріонеток

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 28.11.2008 12:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6184

Служба безпеки України завершує формування бази винувачення кримінальній справі проти керівників об’єднання “Севастополь-Крим-Росія” за посягання на територіальну цілісність держави.

Службою безпеки завершуються процесуальні дії у кримінальній справі, порушеній слідчими підрозділами СБУ за ознаками злочину, передбаченого ст. 110 Кримінального кодексу України («Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України»), за фактом скоєння членами об’єднання «Народний фронт Севастополь-Крим-Росія» публічних закликів до порушення територіальної цілісності нашої держави, повідомляє прес-служба.

СБУ зібрано у справі доказову базу, достатню для висунення звинувачення конкретним організаторам та виконавцям згаданого злочину із числа керівників «Народного фронту Севастополь-Крим-Росія».

З огляду на викладене, лідеру структури В.Подьячему вручено повістку з’явитись 28 листопада ц.р. на допит, під час якого йому буде пред’явлено звинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ст. 110 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк до 5 років.

Замість післямови. Врешті ми отримали звістку, що СБУ займається не політичними розборками на замовлення Балоги, а своєю безпосередньою справою, визначеною чинним законодавством.

Втім, ми підозрюємо, що зазначену кримінальну справу до суду навряд чи доведуть. Бо маємо безліч прикладів, коли слуги закону, які насправді на короткому поводку у хуторянських політиків, просто заплющують очі на очевидні антиукраїнські дії, за які передбачене кримінальне покарання.

Наприклад, за явно кримінальні діяння, вчинені у тому ж Криму комуністами на чолі із нардепами, біля "Артеку". Проте, абсолютно не чутно, щоб чи прокуратура, чи СБУ відреагували на ці дії згідно із чинним законодавством та направили у ВР подання про позбавлення імунітету та притянення до кримінальної відповідальності Леоніда Грача.

Ми вже мовчимо про козачків-гастролерів, які вчиняють явні кримінальні злочни, включаючи масові безлади - теж без належної реакції МВС, СБУ і ГПУ. При чому на очах сотень громадян України.

Ми публічно запитуємо панів Луценка, Наливайченка й Медведька: чи такі дії, а точніше - бездіяльність, сприяють вірі громадян у власну державу?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.