Луценко занедужав. Янукович все узгодив

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.08.2006 19:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=620

З п’ятниці, 4 серпня 2006 року, новопризначений міністр внутрішніх справ Юрій Луценко перебуває на лікарняному.

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко перебуває в госпіталі очолюваного ним відомства з діагнозом - “гіпертонічний криз”

Як повідомили в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС, обов’язки керівника силового відомства виконує заступник міністра Петро Коляда.

Саме цією обставиною, тобто перебуванням Луценко на лікарняному, можна пояснити його відсутність в урядовій ложі парламенту після призначення нового складу Кабінету міністрів.

У той же час, Віктор Янукович заявляє про погодження з Юрієм Луценком рішення про його призначення міністром внутрішніх справ України. На брифінгу після закриття першої сесії парламенту п’ятого скликання прем’єр заявив, що таке рішення було погоджене з Президентом.

Янукович також зазначив, що вчора зустрічався з Луценком. "Мені здалося, що ми один одного зрозуміли", - сказав Янукович. "Якщо ми будемо дотримуватися букви закону і не будемо політизовувати ту або іншу посаду, то ми досягнемо нашої мети - плідної роботи для суспільства", - додав він.

На уточнююче запитання журналістів, чи давав згоду Юрій Луценко на його призначення, голова Кабміну сказав, "так, він давав".

Верховна Рада затвердила новий склад Кабінету міністрів на чолі з Віктором Януковичем. Згідно до відповідної постанови про склад уряду міністром внутрішніх справ обрано нинішнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Раніше Луценко заявляв, що за жодних умов не стане працювати в уряді, якщо його очолить лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

"Я дійсно не буду членом Кабміну через Януковича, якщо таке політичне горе відбудеться в нашій країні", - підкреслив Луценко.

У той же час він наголосив, що це стало можливим, "тому що таке волевиявлення громадян, до якого доточили зрадництво лідера однієї з політичних сил".

Юрій Луценко підкреслив, що Віктор Янукович як громадянин України може обирати і бути обраним, але він особисто не буде працювати під його керівництвом, оскільки це суперечить його політичним принципам. Він підкреслив, що поінформував про це Президента.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.