Народні самооборонці ще вірять у демкоаліцію, але не вірять у Плюща

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 2.12.2008 16:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6212

Депутатська група “Народна самооборона” одноголосно у повному складі прийняла рішення не підтримувати кандидатуру Івана Плюща на посаду Голови Верховної Ради України.

Про це повідомила прес-служба.

Народні депутати від групи «НС» вважають, що кандидатура Плюща – це зговір Банкової та Партії регіонів. Іван Плющ – це людина, яка не підписала коаліційну угоду у грудні 2007 року. Це неприйнятна кандидатура, яка не є варіантом виходу із парламентської кризи.

Просимо Вас розглянути можливість створення демократичної парламентської більшості та підтримку кандидатури Володимира Литвина на посаду Голови Верховної Ради України.

Депутатська група «Народна самооборона» вважає такий варіант прийнятним для розв’язання парламентської кризи, а також створить всі умови для плідної роботи парламенту та уряду в період економічної кризи в державі.

Просимо Вас надати публічну відповідь на нашу пропозицію протягом найближчої доби.

Замість післямови. Наразі - звернення НС більше нагадує волання у пустелі. Адже, як вже показав час, демократична коаліція, створення якої було фішкой виборчого лохотрону НУ, - лише фішка. А та коаліція ні їм, ні гаранту, насправді, й не потрібна. Бо увесь час її існування гарант й його партєйка тільки й робили те, що шукали зачіпки, як розвалити те, за що проголосував народ. І створити те, за що народ не голосував ніколи, але спільноту по інтересам обранців..

А якщо НУ демкоаліція не потрібна, то нащо вона Литвину? Його тривала парламентська кар'єра показала, що найкомфортніше він й його угруповання почувається серед своїх, тобто КРУ та ПР.

Ви запитаєте про народ, про Україну? Відповімо: у згаданих нами народних обранців, ці категорії існують виключно як елемент словесних врав та виборчих лохотронів. Не більше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.