Наливайченко на брифінгу розповість журналістам, як брехав

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 4.12.2008 18:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6228

Шевчернківський суд столиці зобов’язав СБУ впродовж 10 днів з дня набуття чинності рішення провести брифінг за участю представників ЗМІ і спростувати поширену раніше інформацію.

Шевченківський районний суд Києва визнав недостовірною інформацію виконуючого обов’язків голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка про причетність колишнього лідера Соціал-демократичної партії (об’єднаної) Віктора Медведчука до організації системи підкупу виборців на виборах у Києві.

Про це повідомила прес-служба Медведчука.

Суд задовольнив відповідний позов, в якому Медведчук просив зобов’язати СБУ протягом 10 днів з дня набуття чинності рішення провести брифінг за участю представників ЗМІ і спростувати поширену раніше інформацію.

Суд визнав законними вимоги Медведчука і порушення його прав з боку Наливайченка.

Дане рішення вступає в силу у випадку, якщо не буде оскаржено у встановлені терміни в Апеляційному суді Києва.

Як повідомлялося раніше, в кінці травня Медведчук звернувся в Шевченківський райсуд Києва з проханням визнати недостовірною інформацію виконуючого обов’язків голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка про його можливу причетність до організації системи підкупу виборців на виборах у Києві.

19 травня Наливайченко повідомив, що СБУ перевіряє причетність екс-лідера СДПУ (о) Медведчука до організації системи підкупу виборців на виборах у Києві.

25 травня відбулися вибори мера Києва і Київради.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.