Попри економічну кризу, уряд не припинятиме погашення боргу Ощадбанку

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 4.12.2008 19:22 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6230

Сьогодні підготовлено проект урядової постанови про додаткове спрямування 400 млн. грн. для погашення заборогованості громадянам по вкладах громадян у Ощадбанк УРСР.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Сьогодні під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова відбулось засідання Урядового комітету з питань економічної політики.

На засіданні було підтримано проект постанови Уряду “Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 січня 2008 р. №1” (щодо компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень). Йдеться про те, щоб спрямувати додатково 400 мільйонів гривень для виплати громадянам компенсації втрат від знецінення заощаджень, вкладених до 1992 р. у банківські установи СРСР.

Схвалено також проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану невідкладних заходів щодо запобігання виникненню негативних наслідків для агропромислового комплексу, зумовлених впливом світової фінансової кризи». Розпорядженням передбачено затвердити план невідкладних заходів щодо створення умов, які б запобігли негативному впливу світової фінансової кризи на агропромисловий комплекс.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.