Прокуратура закриває «КаZантип»

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 6.08.2006 21:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=624

Прокуратура Криму вважає проведення фестивалю «КаZантип» незаконним і вимагає від Ради міністрів автономії відмінити ухвалу на проведення фестивалю.

Відповідь на прокурорський протест кримський уряд повинен надати через 10 днів. Як заявляють в прокуратурі, проведена перевірка виявила ряд грубих порушень в організації і проведенні фестивалю «Республіка Z», повідомляє РКМ.

По-перше, організатор фестивалю - ТОВ «Центр молодіжних ініціатив «Зебра», не одержало дозволу на користування земельною ділянкою, на якій щорічно проводиться фестиваль.

По-друге, на самовільно зайнятій земельній ділянці ініціативні керівники проекту самостійно звели оглядовий і танцювальний майданчики, що є порушенням вимог містобудівного законодавства.

«Не кажучи вже про те, куди скидаються продукти життєдіяльності людських організмів, яких на фестивалі, як мурашок», - наголошується в заяві прокуратури.

Фестиваль «КаZантип» проводиться щорічно в селі Поповка, на західному побережжі Криму (біля Євпаторії). Кожне літо на фестиваль приїжджають більше 50 тисяч учасників з СНД і ближнього зарубіжжя.

Цього року «Республіка Z» стартувала 16 липня, а завершиться фестиваль 26 серпня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.