В Україні з’явилася “Громадянська позиція”. Не під вибори, як кажуть

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 11.12.2008 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6275

Створено Всеукраїнську громадську організацію Громадянська позиція, яку очолив колишній міністр оборони України, народний депутат Анатолій Гриценко (фракція НУНС).

Зараз у Києві проходить установчий з'їзд організації, на якому Гриценка обрано головою ВГО.

За його словами, головною метою організації є наведення в країні порядку, підвищення ефективності державної влади, спонукання її працювати в інтересах громадян.

"З огляду на глибоку економічну кризу в Україні і світі, а також нездатність держави ефективно протидіяти їй, члени ВГО Громадянська позиція приділятимуть першочергову увагу розробці антикризових заходів із метою збереження робочих місць, вирішення соціальних проблем громадян та створення передумов для сталого економічного розвитку", - сказав у виступі на з'їзді Гриценко.

Водночас, він зазначив, що Громадянська позиція - це не вузькопартійний, а тим більше не передвиборчий проект. "На щастя, зараз тему позачергових виборів знято. Це проект на багато років уперед", - зазначив народний депутат.

До складу головного керівного органу організації - Ради - на з'їзді обрано, зокрема, народного депутата третього, четвертого, п'ятого скликань Бориса Беспалого, директора інституту проблем національної безпеки України Володимира Горбуліна, народного депутата (фракція Блоку Литвина) Сергія Гриневецького, народного депутата другого та четвертого скликань Віктора Мусіяка, журналіста, редактора відділу політики газети Дзеркало тижня Сергія Рахманіна та інших.

Емблему організації Громадянська позиція виконано в жовто-чорних кольорах, де на тлі фігури у формі лицарського щита розміщено три розкриті долоні.

Як повідомлялося, Гриценко впевнений у своїй перемозі на виборах Президента у разі участі в них.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.