Космічне гартування киян триває. Президент відписався “мудрому” Космосу

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 12.12.2008 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6283

Президент України Віктор Ющенко вимагає від влади Києва терміново вирішити ситуацію з тепло- і водопостачанням.

Глава держави надзвичайно стурбований ситуацією, що склалася із забезпеченням тепло- та водопостачання у місті Києві.

Про це повідомила Прес-секретар Президента Ірина Ванникова.

Президент направив телефонограму голові Київської міської державної адміністрації, в якій висловився про неприпустимість наявності значного боргу міста перед компаніями «Київенерго» та «Нафтогаз України». Глава держави вимагає терміново віднайти ресурси для погашення заборгованості (через внесення змін до бюджету міста або позичання кредиту), яка складає понад 700 мільйонів гривень.

Віктор Ющенко також звернувся до Кабінету Міністрів з проханням надати місцевій владі необхідну допомогу для вирішення цього життєво важливого для міста питання.

Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко у цьому році нагородив Черновецького черговим орденом Ярослава Мудрого за вагомий особистий внесок у розбудову української державності.

Замість післямови. Врешті народний Президент побачив із висот Банкової краєчок буденних проблем маленьких українців. Мабуть у кабінеті прохолодно або у туалеті зникла гаряча вода.

Втім, можемо повідомити гаранту, що проблема із тепло- та водопостачанням у столиці - є типовою для інших міст України. Зокрема, у Львові більше 1000 житлових будинків залишилися без тепла. З-за місцевих космольончиків. Бо львівяни, як і кияни вчасно платять за послуги, яких не отримують. Платять чималу трудову копійчину.

Спеціально для Віктора Андірйовича також можемо повідомити: ГПУ, яка за законом має суворо стежити за дотриманням прав маленького українця, - а ні півслова. Хоча, із точки зору права, відбувається масове ошукування громадян, у яких вилучаються гроші за ненадані послуги. Ошукування із боку посадових осіб місцевої влади. А це - вже кримінал.

У зв'язку із цим, нам, виборцям, вельми хотілося б почути від обраного нами Президента, як він особисто виконує свої обов'язки у частині забезпечення наших конституційних прав і свобод.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.