Космос судитиметься із НАКом за борги. Радійте

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 12.12.2008 14:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6285

Київська міська державна адміністрація вимагає в Господарському суді Києва зобов’язати Національну акціонерну компанію “Нафтогаз України” відновити газопостачання енергопостачаючої компанії “Київенерго”.

Про це журналістам сказав сам мер Києва Леонід Черновецький.

«Щойно я підписав претензію (позов) до «Нафтогазу» і о 14:00 я продемонструю на суд рішення, за яким ім’ям України «Нафтогазу» буде заборонено відключати киян від тепла», - сказав Черновецький.

У зв’язку з цим він сподівається, що в найближчі декілька днів Київміськадміністрації вдасться вирішити проблему відновлення гарячого водопостачання і опалювання в 5 тис. житлових будинків, відключення яких здійснило «Київенерго».

Також мер висловив співчуття, що в ситуації, що склалася, політика превалює над економікою.

Крім того, мер, жартома, повідомив, що на ньому вранці у п’ятницю відключення гарячої води не відбилося.

«Я зранку маю звичку 20 років підряд обливатися холодною водою - включаю душ і стою 5 хвилин під крижаною водою», - сказав він.

Крім того, Черновецький заявив, що у міськадміністрації немає боргів перед «Нафтогазом України».

Як повідомлялося раніше, Президент Віктор Ющенко закликав Черновецького забезпечити тепло- і водопостачання міста. За словами Ющенка, борг КМДА перевищує 700 млн. грн.

11 грудня компанія «Київенерго» почала відключення від гарячого водопостачання близько 5 тис. будинків в Києві через борги Київської міської державної адміністрації з компенсації різниці в тарифах.

Від “Аратти”: у нас одразу ж виникло логічне запитання: поки триватиме судова тяганина, хто ж буде опалювати наші оселі?

Мабуть, скоріш за усе ніхто. Бо нам, маленьким українцям, влада, у особі тодішнього прем'єра Віктора Януковича, суворо заборонила брати на себе турботи про тепло у своїй приватній оселі. Тобто ставити автономне тепло- водопостачання.

Отака вона, насправді, ціна слів політиканів у передвиборчих лохотронах. Тепер час її відчути кожному на собі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.