Секс і Інтернет. Жіночий вибір

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 12.12.2008 16:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6287

Згідно з результатами опитування, проведеного компанією Intel, 46% жінок скоріше відмовляться на два тижні від сексу, ніж від Інтернету.

Для певних вікових груп ці цифри виявилися ще більше. Онлайн-опитування показало, що настільки несподіваний вибір зробили 49% дівчат у віці від 18 до 34 років і 52% опитаних жінок віком від 35 до 44 років.

Чоловіки ж виявилися більш стійкими до Всесвітньої Павутини: лише 30% опитаних були готові проміняти секс на веб-серфінг терміном на два тижні.

"Ці дані ні в якому разі не відображають сучасну сексуальну поведінку користувачів інтернету, адже в опитуванні брали участь лише ті люди, які свідомо підписалися на нього, що не дасть об'єктивного результату", - запевняє журналіст Wall Street Journal Дон Кларк.

Тим не менш, головною метою опитування було дізнатися, наскільки важливим є доступ в інтернет для сучасної людини, навіть незважаючи на кризу у світовій економіці.

Крім того, дослідження показало, що для 95% опитаних наявність пристрою, що дозволяє отримати доступ в Мережу, є дуже і дуже важливим, а 84% людей, які брали участь в опитуванні, змогли непогано заощадити за допомогою зручних онлайн-інструментів порівняння цін на товари, які пропонують інтернет-магазини.

На днях були опубліковані дані іншого дослідження, яке показало, що з початком світової фінансової кризи різко зросла відвідуваність сайтів знайомств.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.