Ющенко дав Дубині та Черновецькому одну годину, щоб відновити тепло в столиці. Черновецький поки радиться з Марсом

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 13.12.2008 21:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6289

Президент України Віктор Ющенко доручив голові НАК Нафтогаз України Олегу Дубині та міському голові Києва Леонідові Черновецькому протягом години відновити в будинках жителів столиці подачу тепла й газу.

Ющенко дав Дубині та Черновецькому одну годину, щоб відновити тепло в столиці

Про це повідомила прес-секретар Президента Ірина Ванникова.

Як заявила Ванникова, таке доручення глава держави дав через численні скарги киян, у будинках яких відсутнє теплопостачання й газ.

Також, прес-секретар підкреслила те, що Президент тримає на особистому контролі ситуацію в Києві та загалам в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося що Нафтогаз відновляє подачу газу для підприємств житлово-комунального господарства Києва ввечері в суботу. Таке рішення прийняв голова компанії Олег Дубина.

Черновецький пообіцяв розплатитися з боргами в понеділок

Київська міська державна адміністрація планує погасити заборгованість перед компанією Київенерго за різницю між собівартістю вироблених нею комунальних послуг і чинних тарифів до 1 січня 2009 року

Про це мер Києва Леонід Черновецький заявив в ефірі телеканалу "Україна" вчора, 12 грудня.

"Я гарантую тут, що 100 мільйонів ми перерахуємо в понеділок. Нехай пан (заступник голови правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України) Триколич дасть слово та включить опалення в будинках " - сказав Черновецький.

"У понеділок я віддаю йому гроші, він вмикає газ, і до Нового року я гарантую, що розрахуюся повністю", - сказав політик.

У свою чергу Триколич нагадав, що повна сума заборгованості становить 365 млн. гривень, однак підкреслив, що НАК буде продовжувати поставки газу Києву.

"Ми киян без газу не залишимо", - заявив він. У яких обсягах будуть здійснюватися поставки Триколич не повідомив.

Марс не дає “добро”

Черновецького покликали на засідання в Кабмін. Мер від участі відмовився - Марс не дав “добро”

"Леонід Михайлович, чекаємо Вас на Кабміні підготовленим, серйозним, з усіма документами, з усіма своїми чотирма першими замами", - сказав вчора, 12 грудня, в ефірі телекомпанії Україна заявив міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко.

Міністр також висловив надію на те, що на засіданні будуть вироблені рішення з врегулювання ситуації навколо проблем, що виникли в Києві. Черновецький у свою чергу заявив в ефірі телеканалу "Україна" 12 грудня, що не має наміру брати участь у цьому засіданні Кабміну.

"Мені на Кабміні робити нема чого. Це шабаш, справжній шабаш для київського мера. Нікуди я не піду. Я знаю добре цю команду, компашку, і там мені робити нема чого", - сказав мер столиці України. "Прийде до вас один з моїх двірників і поговорить із вами на вашій рідній мові", - сказав він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.