Прем’єр відновила комуністичне тепло у оселях киян. До наступної провокації?

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.12.2008 15:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6297

Уряду вдалося примусити столичну владу відновити теплопостачання в оселях киян.

Про це прем’єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила під час наради щодо узгодження параметрів макроекономічних показників проекту Державного бюджету України на 2009 рік.

“Уряд попрацював, і з суботи ми подолали всі перешкоди мера. На сьогодні і газ, і тепло, крок за кроком, з’являються в оселях киян”, - підкреслила Глава Уряду.

Юлія Тимошенко назвала провокаціями дії мера столиці з відключення тепла і гарячої води мешканцям Києва.

“Я хочу ще раз сказати: це була спланована політична провокація, тому що не може бути такого, що всі споживачі платять сто відсотків за тепло, за гарячу воду, за газ, а мер платить 30 відсотків всього. Такого не буває. Це спланована, розрахована спеціальна програма на те, щоб дестабілізувати політично Київ”, - підкреслила Прем’єр-міністр.

“На жаль, доводиться працювати в такій важкій політичній ситуації”, - зазначила Юлія Тимошенко.

Замість післямови. Як на наше переконання, зазначеної провокації просто не могло б бути взагалі, якби урядовці скасували лише одну постанову уряду Януковича, яка забороняє громадянам самим вирішувати проблему опалення своєї оселі.

Можемо, принагідно, зазначити, що високоекономічне побутове устаткування індивідуального опалення та підігріву води, окрім незалежності громадянина від інтриг влади, дає державі відчутну економію енергоресурсів, тобто дозволяє ці енергоресурси перенаправити для виробництва і створення додаткових робочих місць.

Проте, як ми мали нагоду переконатися - це нікому із "рятівників" спільноти просто не потрібно. І воно зрозуміло: незалежні від влади громадяни дуже швидко перестають бути бидлом і біомасою. А що ж тоді робити "рятівникам", в яких вже не буде потреби?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.