Нардеп Зварич вирішив покинути НСНУ. Принципово

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 17.12.2008 13:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6318

Народний депутат від блоку “Наша Україна - Народна самооборона” Роман Зварич напише заяву про вихід з партії "Наша Україна", якщо до 19 грудня ц.р. Президент України Віктор Ющенко не проведе з ним зустріч.

Про це нардеп заявив сьогодні журналістам.

"Я прошу у Президента особистої зустрічі… Я хочу обговорити з ним доцільність мого подальшого перебування в партії… Причина в тому, що моя позиція принципово відрізняється від позиції Президента. Я вважаю безвідповідальною позицію Президента щодо того, що фракція НУ-НС не повинна входити в коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина… Тобто, моя однозначна позиція розходиться з позицією Ющенка. Думаю, на цьому етапі фракції, яка називає себе президентською, не можна самоусуватися від процесів, що відбуваються в країні. Тому я повинен зробити вибір, і якщо до п'ятниці (19 грудня) такої зустрічі з Президентом не буде, то я буду вимушений зробити публічно заяву про вихід з партії", - сказав Зварич.

Як повідомлялося раніше, Зварич був одним із тих нардепів, який публічно заявив про позицію Президента Ющенка, який категорично проти коаліції НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина, утворення якої може стабілізувати роботу парламенту та уникнути позачергових виборів під час економічної кризи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.