Космічне гартування киян може відновитися. КМДА улаштовує газове кидалово виборців

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 17.12.2008 16:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6321

Столична адміністрація тримає більш ніж 4 мільйони киян у заручниках Льоні Космоса, не вважаючи за необхідне розраховуватися за спожитий газ. Борг КМДА вже перевищив 400 млн. грн. і продовжує зростати.

Прес-служба НАК “Нафтогаз України” повідомляє, що ситуація, яка склалася з теплопостачанням в деяких районах м. Києва, пов’язана з безвідповідальністю керівництва КМДА та київського мера Леоніда Черновецького, які накопичили величезні борги перед ДК „Газ України” незважаючи на те, що кияни своєчасно оплачують житлово-комунальні послуги.

Нагадаємо, що відновлення тепло- та газопостачання у столиці відбулося завдяки втручанню уряду і особисто Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, яка наказала включити газ попри невирішені питання із заборгованості.

У той же час, НАК повідомляє що київський мер Леонід Черновецький так і не дотримав своєї обіцянки почати розрахунки за газ, даної в ефірі телеканалу “Україна” ввечері в п’ятницю, 12 грудня. На думку Компанії, це демонструє, яка справжня ціна розповідей київського мера про турботу про простих громадян.

Невиплата найближчим часом боргів за поставлений газ може призвести до проблем із постачанням газу. Заборгованість АЕК “Київенерго” перед ДК “Газ України” за спожитий газ складає 414 млн. грн.


Керівництво НАК “Нафтогаз України” вимагає від Черновецького припинити брудні спекуляції, від яких страждають кияни та громадяни, які відвідують бюджетні установи – школи, дитсадки, лікарні, та виконати зобов’язання перед мешканцями столиці.

Замість післямови. Отже, шановні кияни, ми із вами є, у прямому розумінні цього слова, заручниками дуркуватих і злодійкуватих керівників міста, які безсоромно не тільки обкрадають громаду, а й тупо наражають на небезпеку кожного із нас і наших дітей.

Очевидно, що так тривати безкінечно не може. Очевидно, що поки ми самі не покладемо край свавіллю і безвідповідальності у нашому домі - будемо, як тупе бидло, мовчки чекати чергової витівки клептоманів.

Чи ви ще сподіваєтеся на доброго царя-бетмена?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.