Суддю-“посівальника” заарештують. Якщо знайдуть

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 18.12.2008 13:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6328

Верховна Рада дала згоду на затримання та арешт судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича.

Відповідний проект постанови підтримали 435 депутатів.

Крім того, парламент 432 голосами підтримав постанову про звільнення Зварича з посади судді Львівського апеляційного адміністративного суду у зв’язку з порушенням ним Присяги.

Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Зварича за підозрою в отриманні 100 тис. доларів хабара.

Органом досудового слідства 6 грудня щодо Зварича обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

За інформацією органу досудового слідства з 3 грудня Зварич перебував на стаціонарному лікування у медичному закладі міста Львова. В ніч на 12 грудня 2008 року Зварич самовільно покинув медичний заклад. За місцем постійного проживання Зварич відсутній і місце його перебування на даний час не відомо.

Генеральною прокуратурою 12 грудня винесено постанову про оголошення розшуку обвинуваченого Зварича.

Служба безпеки України у Львівській області затримала 17 грудня адвоката Володимира Косенка, який нібито позичив голові Львівського апеляційного адміністративного суду Ігорю Зваричу 1,9 млн. доларів,

Від “Аратти”: на цьому конкретному прикладі ми чітко бачимо, як діє конституційних принцип рівноправ'я, тобто рівної відповідальності усіх громадян перед Законом і Правосуддям.

Нам чомусь здається, якби на місці Зварича був звичайний маленький українець, то він би не тільки не утік, а вже котру добу плювався фрагментами власної печнки після допитів у сталінській буцегарні. Ні?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.