Вчені знайшли місце, де перебуває Бог

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.12.2008 19:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6337

Вчені Міссурійського університету практично достовірно вказали місце перебування Бога.

Не шукайте Бога на іконах чи в церквах, - він в душі вашій, в серці, в голові...

“Ісус сказав: Царство боже усередині тебе і навколо тебе, - не в будівлях з каміння і дерева. Бог усередині тебе і всюди навколо тебе: розколи шматок дерева - і я там, підніми камінь - і ти знайдеш мене...”

Місцем, де мешкає Бог, по суті, є мозок людини. Причому не має значення, до якої саме релігії належить той або інший індивідуум: фізіологічні процеси для всіх однакові, повідомляє ділова газета ВЗГЛЯД.

Американські нейропсихологи вивчили так званий трансцендентальний стан. Нагадаємо, саме він є показником «спілкування з Богом». Під час молитви або медитації людина перестає відчувати себе як конкретну особу і стає частиною Єдиного Цілого. Саме у цьому стані творяться дива і робляться пророцтва.

Як з’ясували учені, єдиним способом входження в цей стан є пониження активності правої півкулі головного мозку. Саме таким методом користуються найбільш просунуті адепти всіх без виключення світових релігій і культів. Цікаво, що вся відмінність між релігіями полягає в ритуалах, тобто способах введення себе в транс і поєднання зі своєю божественною суттю. Молитви, медитації, використання психотропних речовин або особливі танці - всі ці дії направлені на одне і те ж.

Крім того, нейропсихологи встановили, що найлегше увійти до контакту з Богом тим, у кого є пошкодження правої тім’яної частини головного мозку, що носить травматичний або природжений характер. Таким чином, наприклад, стає зрозумілий культ юродивих на Русі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.