Крук круку око не виклює, каже народна мудрість

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 19.12.2008 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6345

Народний Президент Віктор Ющенко знайшов крайніх у валютних спекуляціях: тепер армію безробітних поповнять тисячі його виборців, які працювали у обмінниках.

Президент України Віктор Ющенко вважає за доцільне припинити діяльність обмінних пунктів, які працюють за агентськими угодами з комерційними банками.

Про це він заявив сьогодні під час наради с Радою банкірів.

За словами глави держави, в зростанні курсу долара такі пункти зіграли не останню роль.

На думку Ющенка, таким обмінним пунктам неможна довіряти, і фінансова криза це підтвердила. Він додав, що робота таких пунктів не відповідає європейським стандартам у банківській сфері.

Від “Аратти”: Ми вкрай здивовані тим, що геніальний банкір сучасності, яким себе вважає чинний Президент Віктор Ющенко, не володіє інформацією, що готівковий обіг іноземних валют через обмінки - насправді є таким мізером, що при всьому бажанні шахраїв, із якими він проводить вільний час, суттєво вплинути на коньюнктуру ринку просто не може.

Можемо повідомити персонально Вікторові Андрійовичу, що його виборці, у переважній своїй більшості, не мають змоги одноразово обміняти хоча б мільйон доларів у найближчій обмінці. Та й таких грошей у обмінках навряд чи є.

Проте, ми вражені зовсім іншим - панськими замашками колишнього простого хлопця із Хоружівки, який нині, завдяки нам із вами, "вибився у люди". Як виявилося, народному Президентові й на думку не спало що:

- із закриттям обінників без засобів на фізіологічне виживання і перспективи улаштуватися на роботу опиняться тисячі його виборців;

- із закриттям обмінників він благословляє відродження кримінального бізнесу мінял, які аж ніяк не платитимуть податків у державну казну, не показуватимуть свій обіг валюти, а відкатуватимуть мзду корумпованним правоохоронцям.

І це, Вікторе Андійовичу, ви називаєте проукраїнською політикою?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.