Томенко пророкує, що гаранта переобиратимемо навесні

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 22.12.2008 15:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6355

У повітрі все відчутніший присмак Майдану-2. Головні гравці дострокових перегонів, на думку віце-спікера парламенту Миколи Томенка, продемонстрували свою готовність. Майбутній екс-президент Ющенко вже поставив на Януковича.

На його думку, позиція Юлії Тимошенко та Віктора Януковича як головних кандидатів на посаду президента зрозуміла: вони готові до дострокової президентської виборчої кампанії, яка, найвірогідніше за все, відбудеться весною.

«До того ж, Віктор Ющенко, виступивши із відповідною заявою на телеканалі «Інтер», фактично, дав свою згоду на проведення президентської кампанії. Зрозуміло, що його висловлювання стосовно Юлії Тимошенко – це фрази, скоріше, кандидата у президенти або політика, але не Президента України», - зауважив Микола Томенко.

Таким чином, на його переконання, можна констатувати, що в Україні вже оголошена дострокова президентська виборча кампанія, і вірогідність її проведення весною є дуже високою. «Адже система влади не зможе ефективно функціонувати, коли риторика ключових гравців є риторикою не державних діячів, а кандидатів у президенти», - зауважив віце-спікер.

За його словами, єдина проблема цієї виборчої кампанії полягає у тому, що, згідно з соціологічними дослідженнями, Віктор Ющенко не є реальним кандидатом у Президенти. А тому стиль його висловлювань на адресу Юлії Тимошенко у даній ситуації на каналі, що, за оцінками експертів, належить інвесторам Партії регіонів, більше пасує довіреній особі Віктора Януковича, аніж самостійному кандидатові.

Замість післямови. І знову влада нас, виборців, ставить перед запраграмованим вибором: або двічі судимий гопник, який водночас уособлює кримінальну владу, або чинний прем'єр-бунтівник Юлія Тимошенко.

Враховуючи досвід трьох Президентів України, варто було б задуматися: а чи не варто усіх помирити, просто ліквідувавши осередок влади у вигляді п'ятого колеса, яке постійно крутиться проти усіх, при тому усіх оббираючи?

Ми вважаємо, що варто. При чому, із подальшим кримінальним розслідування "подвигів" клептоманів із будівлі колишнього ЦК КПУ. Проте, такі справи без Майдану-2 навряд чи вдасться вирішити. Гаранту нашого безправ'я є багато чого втрачати.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.