Космос попередив: з Нового року підвищить комірне. Щоб у Дніпро повернути осетрів

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.12.2008 23:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6369

Київський міський голова Леонід Черновецький прогнозує в новому році підвищення квартплати для “середньої ланки” киян на 30%.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання, чи планує міська влада підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення столиці.

Мер вкотре наголосив, що доб`ється того, що в Києві торжествуватиме принцип: багаті платять за соціально незахищених. За його словами, близько 700 тис. малозабезпечених платитимуть за житлово-комунальні послуги ще менше, ніж зараз, або взагалі не платитимуть. Для жителів елітних будинків буде збільшено платежі, але мер не уточнив, у скільки разів.

“А для середньої ланки буде підвищення на 30% щодо квартплати”, - сказав мер.

Він також повідомив, що в Києві починається програма “Обкладення”. Як пояснив Черновецький, людям з високим достатком доведеться платити за елітні машини, за яхти, за літаки-вертольоти, за проліт над містом, за проходження кораблем акваторією Дніпра. Одержані гроші мер обіцяє спрямувати на поліпшення умов життя киян, зокрема, на екологію.

“Я поверну осетрів до Дніпра. У мене є програма “Дніпро”, - заявив Черновецький.

Як повідомлялося раніше, столична рада ухвалила мораторій на підвищення квартплати та комунальних послуг на перший квартал наступного року. На це чинний мер скзав просто: йому це до лампочки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.