У Ющенка вирішили, що того можуть нелюбити виключно з Росії (відео)

Автор/джерело -  © “Українська правда”



Дата публiкацiї - 24.12.2008 03:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6371

Секретаріат Президента замовляв розслідування для того, щоб з’ясувати, як критичне щодо Віктора Ющенка запитання від інтернет-аудиторії стало таким популярним.

Про це “Українській правді” повідомила керівник головного управління інформполітики СП Лариса Мудрак.

Як відомо, найбільш рейтинговим запитанням для президента від інтернет-користувачів на підсумковій прес-конференції було таке: "Шановний пане Президенте, скажіть будь-ласка, скільки нам (простим людям) потрібно Вам заплатити, щоб Ви разом з усіма депутатами ВР, міністрами, урядовцями назавжди виїхали за кордон і не заважали Україні нормально розвиватися?"

Це питання зібрало 86 тисяч голосів тільки на "Українській правді".

Мудрак повідомила, що після початку голосування, яке мало визначити найбільш популярне запитання для президента, їх здивувала велика підтримка цього запитання.

"Нас самих зацікавило, звідки беруться такі настрої в інтернеті. Ми замовили експертизу у відповідних державних органів, і експерти повідомили – за це питання голосували переважно російські користувачі", - сказала Мудрак.

Вона не повідомила, які органи проводили цю "експертизу".

Водночас "Українській правді" стало відомо, що походження підтримки цього запитання вивчала Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації, утворена на базі СБУ.

Як відомо, під час прес-конференції речниця Президента Ірина Ванникова заявила, що це питання "відображає інтереси російських інтернет-користувачів". У свою чергу сам Ющенко сказав, що 2/3 авторів цього питання знаходяться не в Україні.

Натомість "Українська правда" має підтвердження на рівні ай-пі адрес читачів, що це питання до Ющенка було підтримано саме читачами з України.

Від “Аратти”. Як відомо, президентський рейтинг Віктора Ющенка - найнижчий за всю історію незалежності України. Так, згідно з різними соціологічними дослідженнями, за нього, як за Президента, готові голосувати менше 5% виборців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.