Німецькі дошкільнята збиралися одружитися в Африці

Автор/джерело -  © The Daily Mail



Дата публiкацiї - 6.01.2009 15:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6421

Шестирічний Міка і його семирічна подружка Анна-Лєна з німецького Ганновера втекли з дому з наміром одружитися в Африці. Вони прихопили з собою і п’ятирічну сестру “нареченої”, Анну-Белл, яка повинна була виступити в якості свідка на весіллі.

Діти втекли з дому ранком 1 січня 2009 року, коли їхні батьки міцно спали після новорічних святкувань. Вони доїхали трамваєм до вокзалу і почали чекати потяг до аеропорту. Там вони і привернули увагу охоронців, які викликали поліцію.

Поліцейські розповіли, що для своєї романтичної подорожі діти зібрали три великі валізи. У них опинилися літній одяг, речі для купання, темні окуляри і бутерброди з куркою та сиром.

Двом співробітникам поліції вдалося переконати дітей в тому, що їм буде важко дістатися до Африки без грошей і квитків на літак. За їх словами, юні мандрівники були дуже засмучені тим, що поїздка не вдалася, проте заспокоїлися, коли їх пообіцяли нагодувати сніданком.

Згодом з'ясувалося, що ідея втекти з дому заради одруження, прийшла в голову дітям після того, як Міка розповів дівчаткам про свої канікули в Італії, де було дуже тепло. Після цього вони разом подивилися телепередачу про Африку і дізналися, що там навіть спекотніше за Італію. Після цього дошкільнята стали будувати плани майбутнє.

Поліцейські провели для дітей екскурсію дільницею. Повідомляється, що молодятам, яким не дуже пощастило, особливо сподобалися камери попереднього утримання.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.