Космічне гартування. У Києві є свій "Пу" - Льоня Космос

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 7.01.2009 17:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6428

КМДА досі так і не розрахувалося із постачальниками за спожитий газ. Борг становить сотні мільйонів гривень. У помешканнях киян - холодно й не затишно, а мер, тим часом - спокійно відпочиває.

Киянин! Якщо у твоїй оселі холодно й не затишно, знай, що оцей діяч, якого за гречку і каруселями обрали мером, просто наплював на тебе.

Через двократне зниження тиску газу на київських ТЕЦ АК «Київенерго» вимушена перейти на використання аварійного запасу мазуту для роботи станцій, повідомила прес-служба.

Такі заходи дадуть змогу утримати мінімальний рівень опалення для мешканців столиці та зберегти від руйнування обладнання ТЕЦ. При існуючому низькому рівні тиску газу, мазуту вистачить у ТЕЦ-5 на 4 доби, у ТЕЦ-6 на 10 діб. При подальшому зниженні тиску газу ці терміни можуть бути скорочені.

Керівництво «Київенерго» працює у надзвичайному режимі з метою якомога скоріше вирішити проблему нормативної роботи ТЕЦ та веде переговори з усіма зацікавленими сторонами.

6 січня о 00:44 газопостачальні підприємства скоротили постачання природного газу на ТЕЦ АК «Київенерго», посилаючись на відсутність виділених обсягів на січень. При цьому, споживання газу на ТЕЦ-5 скоротилося до 151 тис. м3/год при тиску 3,5 кгс/см2, на ТЕЦ-6 – до 125 тис. м3/год з тиском 2,1 кгс/см2. О 17:50 постачання газу скоротилося вже до 146 тис. м3/год на ТЕЦ-5 та до 117 тис. м3/год на ТЕЦ-6. З метою запобігання аварійних режимів АК «Київенерго» розпочала використання мазуту в обсягах 20 т/год на кожній ТЕЦ. О 20:35 постачання газу скоротилося до 138 тис. м3/год на ТЕЦ-5 та до 110 тис. м3/год на ТЕЦ-6.

І що, добре гріють клунки від політиканів?

7 січня о 08:44 розпочався черговий етап скорочення обсягів природного газу: до 127 тис. м3/год на ТЕЦ-5 та до 98 тис. м3/год на ТЕЦ-6. Використання мазуту, як резервного палива, сягнуло 27 т/год на кожній ТЕЦ. О 09:58 обсяги газу на ТЕЦ зменшилися до 83 тис. м3/год. Температуру теплоносія на рівні 64° С на ТЕЦ-5 та 68° С на ТЕЦ-6 вдається підтримувати за рахунок використання мазуту, запаси якого призначені для надзвичайних ситуацій.

Замість післямови. Очевидно, КМДА, під талановитим керівництвом Черновецького чи просто не має коштів, щоб розрахуватися, чи умисно не бажає цього робити, аби улаштовуючи провокацію масових заворушень у столиці.

У будь-якому разі, нам не потрібно шукати джерело цієї провокації ні на столичній Грушевського, ні у Москві. Мабуть назріває потреба навести лад на Хрещатику, бо судячи із усього - безлад вже становить загрозу кожному із нас.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.