Севастопольска адміністрація заявила про провокацію

Автор/джерело -  © УНІАН-Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 9.01.2009 18:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6449

Влада Севастополя спростовує повідомлення деяких ЗМІ про те, що “місто замерзає” через газові проблеми між Україною та Росією.

про це йдеться в заяві прес-служби міської державної адміністрації у зв`язку з появою «в стрічках новин деяких Інтернет-видань і в інформаційних випусках деяких телеканалів повідомлень про те, що Севастополь - замерзає».

«Зміст цих «інформ-пліток» простий: у Севастополі нібито відключили тепло й гарячу воду через те, що місто стало заручником непідписаної між Україною та Росією угоди щодо постачання природного газу», - наголошується в заяві. Разом із тим, як підкреслюють у прес-службі, «голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин розцінює подібну недобросовісну роботу журналістів як провокацію, оскільки на сьогоднішній день усі котельні міста працюють у штатному режимі. Тепло в будинки севастопольців подається, всі аварійні ситуації усуваються оперативно».

У прес-службі визнають, що «9 січня було відключено теплопостачання декількох будинків. Котельна на вул. Героїв Севастополя припинила подачу енергоносія через гідроудар. Котельна в селі Верхньосадовому - через аварію на лінії електропередач у районі міста Бахчисарая. В даних випадках йдеться про короткочасні перебої теплопостачання. Загалом же газо- й теплопостачання Севастополя залишається стабільним».

Як додали в прес-службі з посиланням на начальника Головного управління житлово-комунального господарства міськадміністрації Владимира Хібученка, «Севастополь одержує блакитне паливо з «внутрішніх сховищ», зокрема з Глібовського, й той обсяг газу, який видобувається в Україні й уже є, тобто знаходиться в сховищах, дозволяє повністю забезпечити населення».

Від “Аратти”: хто замерзає - так це мешканці столиці. Проте, газовий конфлікт тут зовсім нідо чого, як би керівники місцевого "Київенерго" імені Ахметова-Черновецького не намагалися це показати.

Наразі очевидно, що найбільшою проблемою киян є команда клептоманів на чолі із мером - Леонідом Черновецьким, який спокійно відпочиває від трудів праведних на ниві наповнення власних кишень за рахунок громади.

Навть КМДА абсолютно не заперечує, що борг за спожитий газ вже перевищив 600 млн. грн. і, як зрозуміло, його ніхто повертати й не намагається. Це при тому, що ми, кияни, свою частину вже давно сплатили. Виникає питання: а звідки тоді узятися газу? Адже, халява закінчилася і панам олігархам варто зрозуміти, що ми громадяни, не маємо ніякого бажання платити безмірно, із власних кишень, за їхній сімейний добробут.

Як і за добробут нашого гаранта, який, поки ми мерзнемо у квартирах, зі спокійною совістю розавжається, слухаючи колядки у Карпатах. Хба ми для цього його обирали? А може після "Сталінграду для Тимошенко" він улаштував каральну акцію нам, киянам?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.