ПроФФесор розвеселив народ черговим перлом

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 15.01.2009 15:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6493

Сьогодні двічі несудимий двічі прем’єр продемонстрував фундаментальні технічні знання на рівні наукового відкриття. Віктор Янукович вважає, що українська газотранспортна система довго не зможе працювати в аверсном режимі.

Про це він заявив, відкриваючи засідання опозиційного Кабміну в стінах парламенту.

"Українська газотранспортна система, яка поставляє газ в східні і південні регіони, практично близько ста років не працювала в аверсному режимі. І протриматися в такому аверсному режимі українській ГТС довго не вдасться. Є велика небезпека зниження тиску і зупинки газових котелен. Це найбільша небезпека", - відзначив він.

Також Янукович зазначив, що є загроза зупинки не тільки підприємств, але і зупинки подачі опалювання в регіони України.

"А є підприємства з безперервним технологічним циклом, які, якщо раптом зупиняться, то це буде найбільша небезпека для держави", - підкреслив він.

Від “Аратти”: ми щиро сміялися над новими перлами від гопника.

По-перше, виявилося, що Віктор Федорович не тільки не вміє писати без граматичних помилок, а як технар - не розуміє різниці між реверсом і аверсом. Бо наразі, частина ГТС, яка постачає газ на схід, працює в реверсному режимі. Аверс - це її штатний режим роботи. Втім, ми хоч і не маємо накового ступеня технічних наук, але, також в курсі, що для трубопросводів аверс і реверс - два нормальних режими транспортування.

По-друге, ми були ошелешені сенсаційним відкриттям: виявляється, магістральні газогони будували ще за часів царату Російської імперії! Отут ми наполягаємо: Вікторе Федоровичу негайно патентуйте відкриття, бо за це Україна, у вашій особі, може отримати не менше нобелевської премії!

І на останок можемо висловити своє громадянське задоволення. Бо яке то щастя, коли державою не керує безграмотний політикан, який без суфлера не може самостійно побудувати фразу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.