Київ поцікавився, коли у Москві скінчиться локшина на вуха громадян

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 15.01.2009 23:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6495

У “Нафтогазі” не впізнають своїх документів, після прочитання і творчого осмислення їх у Москві.

НАК «Нафтогаз України» глибоко обурена постійним перекручуванням змісту документів, які надсилаються на адресу ВАТ «Газпром», повідомляє прес-служба.

Компанія вважає, що заява речника ВАТ «Газпром» щодо підтвердження спеціалістами НАК «Нафтогаз України» технічної можливості транзиту російського газу через ГВС «Суджа» є прикладом маніпулювання громадською думкою та створення додаткового ажіотажу навколо україно-російських газових відносин.

Компанія офіційно заявляє, що всі варіанти транзиту російського газу через територію України можуть розглядатися тільки в контексті укладення Технічної угоди, яка має визначити регламент взаємовідносин операторів газотранспортних систем Росії та України.

Як вже повідомлялося, технічно газотранспортна система України працює на внутрішній ринок. Саме тому НАК «Нафтогаз України» не в змозі частково прийняти російський газ та протранспортувати його до європейських споживачів. Технічні спеціалісти ВАТ «Газпром» прекрасно розуміють означену ситуацію.

НАК «Нафтогаз України» також звертає увагу ВАТ «Газпром», що етичні правила ведення бізнесу не дозволяють оприлюднювати телефонні розмови керівників підприємств-партнерів, навіть в умовах інформаційного протистояння.

Компанія закликає представників ВАТ «Газпром» дотримуватись загальноприйнятих етичних норм, за якими працює світовий бізнес.

Замість післямови. Очевидно, україніька сторона явно помолилася, апелюючи до загальноприйнятих цінностей.

Їх може цінити нормальна вільна людина, а не чиновний гвинтик тоталітарної машини.

І взагалі, "російський бізнес" - звучить однаково анегдотично, як й "совітський бізнес". І цим усе сказано.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.