НАК “Нафтогаз” доповів гаранту, що Україна не замерзне

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 16.01.2009 11:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6497

Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із головою правління НАК “Нафтогаз України” Олегом Дубиною.

Про це повідомила прес-служба.

Керівник «Нафтогазу» поінформував Главу держави про ситуацію, що склалася з газозабезпеченням України на поточний момент. На сьогодні, запевнив він Президента, проблем із забезпеченням населення та підприємств газом в Україні немає – загалом країна споживає 253 млн. кубометрів газу на добу.

Дубина також повідомив, що станом на 16 січня були вжиті всі заходи для збільшення власного видобутку газу – наразі щодоби в країні видобувається 61,9 млн. кубометрів блакитного палива.

Керівник «Нафтогазу» особливо відзначив, що фактично йдеться про те, що з початку місяця власний видобуток значно збільшився і становить замість запланованих 586 млн. кубометрів 860 млн. кубів.

Як повідомлялося раніше, вчора прем'єр Юлія Тимошенко сказала, що перекриваючи подачу газу в Україну, Москва мала на меті влаштувати техногенну катастрофу: у люті морози ( - 20С) більше 40% населення залишилися б без опалення, включаючи пологові будинки та лікарні. Епіцентр Холодомору планувалося улаштувати на Сході України, де найбільша кількість громадян ще вірить міфам про дружню Росіяю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.