Космічне гартування. За борги Космосу відповідатимуть кияни

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 16.01.2009 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6499

Сьогодні, 16 січня, компанія Газ України попередила Київенерго про початок процедури обмеження газопостачання.

У Газ України відзначили, що Київенерго у січні не заплатила постачальникам газу жодної гривні за спожите паливо. Процедура розпочата за дорученням Нафтогазу України.

"Рішення про обмеження поставок газу зумовлене значною заборгованістю перед Газом України з боку АЕК Київенерго (за станом на 15 січня - понад 704,9 млн гривень), а також нарощуванням столичними енергетиками заборгованості за спожитий природний газ протягом 2008-2009 років", заявили у компанії Газ України.

Як повідомлялося раніше, кілька днів тому Нафтогаз України не виключав можливості відключення Києва від газопостачання.

Від “Аратти”: Складається таке враження, що у державі геть відсутня будь-яка влада, коли стосується походеньок Космоса по кишенях громадян.

Про борги КМДА вже базікають другий чи третій місяць? І що? А нічого. Один грає в дурника перед телекамерами, інші - чомусь закликають до того, чого у чиновників столичної влади не було від природи: честі й совісті.

А у оселях громадян, які слухняно платять далеко не зайву копійчину за віртуальне опалення - не потеплішало.

І сьогодні цей цирк відкриває нову сцену - експеримент гартування громадян вступає у більш жорстку фазу: батареї не грітимуть, вода, можливо ще буде, але тільки холодна.

Це у нас із вами. А у прокурора і Президента - звісно, ні. І вони, із Печерських пагорбів із задоволенням спостерегтимуть за цим захоплюючим шоу.

Звісно, якщо ми дозволимо.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.