Луценко розповів, який він жартівник

Автор/джерело -  © NEWSru



Дата публiкацiї - 18.01.2009 21:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6504

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко пожартував вчора над прем’єр-міністром Юлією Тимошенко, коли та прямувала до аеропорта, щоб вилетіти до Москви для газових переговорів.

Як попідомляє "Сєгодня", про це міністр розповів на своїй прес-конференції в Івано-Франківську.

Луценко розповів журналістам, що коли їхав в суботу вранці до Борисполя, щоб вилетіти до Івано-Франківська, його обігнав кортеж Тимошенко. Не довго думаючи, міністр послідував за ним, і заїхав в урядовий термінал аеропорту Бориспіль.

"Я зайшов в літак до Юлії Володимирівни і сказав: "Я прийшов, щоб вас затримати". Витримав паузу. Юлія Володимирівна зблідла. А потім я продовжив: "Я прийшов, щоб вас затримати і побажати вдалих переговорів у Москві", - повідав про свій жарт Луценко.

"Юлія Володимирівна перехрестилася", - додав він.

Як повіомлялося раніше, що вчора українська прем'єрка брала участь у міжнародній конференції з проблем транзиту російського газу через Україну в країни Європи, після чого провела зустріч з прем'єром РФ Володимиром Путіним.

На зустрічі, яка тривала близько десяти годин, був прийнято компроміс, згідно з яким Росія поновить постачання газу до Європи у повному обсязі, Україна і Росія перейдуть на європейські ціни на газ і на транзит з 2010 року, а в 2009 році буде забезпечена пільгова ціна на газ для України - знижка в 20% за умови збереження пільгового тарифу прокачування території України за ціною 2008 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.