NASA відшукало у Всесвіті “Вісь зла” і стурбоване пошуками Бога

Автор/джерело -  © NEWSru.ua



Дата публiкацiї - 19.01.2009 07:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6505

Два скромних відкриття американських астрономів з NASA поставили під сумнів всі сталі уявлення про Космос і місце людини в ньому. Учені припускають, що у них з’явився шанс не тільки довести унікальність Землі у Всесвіті, але й підтвердити існування Бога.

В рамках проекту Galaxy Zoo з`ясувалося, що частка спіральних галактик, видимих із Землі як закручені за годинниковою стрілкою, не відповідає частці закручених в протилежну сторону

Сталі уявлення про народження Всесвіту з Великого Вибуху поставлені під сумнів дослідницькою групою центру космічних польотів NASA імені Годдарда: аеростатний радіометр ARCADE виявив аномально могутній шумовий спектр реліктового випромінювання, пронизуючого Всесвіт, повідомляє CNews.

Замість того, щоб розташовуватися неврегульовано, як це і повинно бути після Великого Вибуху, області випромінювання, "холодні" і "теплі", вибудовані в певній послідовності, яку космолог Жоао Магейжу назвав "Віссю зла".

Амплітуда шуму в шість разів перевершує сукупний сигнал всіх мислимих радіоджерел у Всесвіті, що припадають на охоплювану антеною детектора область.

Друге відкриття, ще простіше, дивовижним чином доповнює питання про Великий Вибух, пише газета "Взгляд".

В рамках проекту Galaxy Zoo з'ясувалося, що частка спіральних галактик, видимих із Землі як закручені за годинниковою стрілкою, не відповідає частці закручених в протилежну сторону. Насправді подібних галактик повинно бути порівну, що зумовлене позицією спостерігача.

Так, наприклад, в північній півкулі вода йде у водостік за годинниковою стрілкою, а в південному - проти неї. Те ж саме, теоретично, повинно відбуватися і з даними спіральними галактиками.

Під час вивчення орієнтації 1660 спіральних галактик з'ясувалося, зокрема, що їхні осі орієнтовані переважно у напрямі "Осі Зла", що абсолютно не вкладається в рамки сучасної космологічної моделі.

Друге відкриття може свідчити про те, що Земля розташована у Всесвіту унікальним, заздалегідь обумовленим чином, який і дає нам можливість бачити те, чого в Космосі бути не повинно.

Якщо ж спробувати уявити, що обидва відкриття взаємозв'язані і знайдуть своє наукове обґрунтування, це може означати підтвердження геоцентричної системи світу, унікальність Землі у Всесвіті і невипадкове походження нашого світу. Шанси довести існування Бога сьогодні великі як ніколи.

Відзначимо, що раніше польський священик, космолог і математик, який дружив з покійним Папою Іоанном Павлом II, отримав найбільшу наукову премію за роботу, яка демонструє, як математика може надати непрямі докази існування Бога.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.