Тимошенко ігноруватиме “Інтер”

Автор/джерело -  © Аратта-Україна



Дата публiкацiї - 23.01.2009 16:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6540

Прем’єр Юлія Тимошенко ігноруватиме політичні програми телеканалу “Інтер”. Вона вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі.

Про це заявила сьогодні урядова прес-служба.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Заява прес-служби Кабінету Міністрів України щодо відмови керівництва Уряду брати участь у політичних програмах на телеканалі "Інтер"

Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України уповноважене заявити про принципову відмову Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко брати участь у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня 2009 р. разом із власником «РосУкрЕнерго» Дмитром Фірташем. Після всіх своїх дій Д.Фірташ мусить дискутувати не у прямому ефірі з Прем’єр-міністром, а зі слідчим у Генеральній прокуратурі.

Вже не є таємницею, що справжнім власником каналу «Інтер» є акціонер «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ. Прем’єр-міністр України вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі під виглядом ток-шоу, яке виробляє канал, що існує на фактично вкрадені в держави гроші, отримані внаслідок корупційних оборудок із газом.

Остання «Свобода на Інтері» за участі Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова довела, що завдання програми – не пошук і встановленні істини та об’єктивний аналіз складної ситуації, а справжнє цькування. І це завдання ретельно виконували не лише гості ефіру, що за дивним збігом обставин представляли здебільшого одну політичну силу, а і ведучі, які своєю лакейською поведінкою ніби «відробляли подачки» у присутності «хазяїна» – Д.Фірташа.

Тому Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прийнято рішення ігнорувати політичні програми телеканалу «Інтер», доки журналісти, керівники і власники цього каналу не припинять нищити свободу слова і не згадають про суть своєї професії – чесність, об’єктивність, незаангажованість.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.