ВПС Великобританії майже 30 років намагалися збити НЛО

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 27.01.2009 09:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6557

Пілоти британських ВПС із 1980-х років робили безуспішні спроби збити НЛО.

Пілоти робили безуспішні спроби збити НЛО

Про це пише в понеділок газета Daily Telegraph із посиланням на заяву Ніка Поупа, який очолював відділ досліджень НЛО в міністерстві оборони Великобританії.

За його словами, "в міністерстві оборони було угруповання, в якому говорили: Ми хочемо збити НЛО, щоб так чи інакше вирішити питання про їх існування".

Крім того Поуп зазначив, що "відомі випадки, коли було дано наказ збити НЛО", однак, за його інформацією, це жодного разу не вдалося зробити.

Нік Поуп зазначив, що пілоти повинні були вступати в бій у випадку, якщо таємничі об'єкти представляли явну загрозу.

"Рішення про те, чи несе НЛО загрозу, завжди приймав пілот. Крім того, військові не повинні були нічого знати, якщо тільки це не відбувалося поблизу густонаселених районів", - сказав Поуп.

Міністерство оборони Великобританії відмовилося коментувати вищевикладені заяви.

Як повідомлялося, у жовтні минулого року міністерство оборони Великобританії розсекретило архівні дані про зустрічі із неопізнаними літаючими об'єктами - НЛО. Усього на сайті британського Національного архіву опубліковано 19 комп'ютерних файлів, в яких містяться документи про зустрічі з НЛО із 1986 по 1992 роки.

Раніше міністерство оборони Великобританії обіцяло опублікувати близько 160 документів, які зберігалися в Національному архіві в Кью. Оприлюднення всіх документів, як передбачається, займе 3 роки.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.