Ліберальні маразми Європи - світле волосся поза законом

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 28.01.2009 13:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6565

У Великобританії двох білявок директор вигнав зі школи за світлий колір волосся.

Школярки, колір волосся котрих не сподобався директору-ліберасту

В британській школі (Rednock School) її директор - Девід Александер (David Alexander) відсторонив від занять двох учениць, звинувативши їх в порушенні шкільних правил. Колір волосся дівчат він назвав "too blond" - занадто світлим, повідомляє “The Daily Mail”.

Однак школярки, одній з яких 15, а іншій - 16 років, відмовилися міняти колір волосся, заявивши, що забороненими в школі ненатуральними кольорами є блакитний, пурпурний, зелений та яскраво-червоний кольори. Це чітко зазначено в правилах закладу. Блондинки вважають, що світле волосся може бути різних відтінків, але всі вони є натуральними.

Ситуація ускладнюється тим, що цього року школярки мають складати випускний іспит, і відсторонення від навчання може негативно позначитися на результатах. Батько однієї з дівчат підтримав свою дочку і заявив, що вона "зразкова учениця, яка старанно готується до випускних іспитів". Він вважає, що волосся його дочки має абсолютно природній вигляд і зазначив, що в випускний рік не варто турбувати дітей такими дрібницями.

Rednock School в Глостешері (Південно-Західна Англія)

Директор школи пояснив, що ніхто не позбавляє дівчат права на підготовку до випускних іспитів. Вони були відправлені додому з проханням перефарбувати волосся в більш темний колір. Після того, як школярки приведуть свій зовнішній вигляд до ладу, вони зможуть продовжити заняття.

Крім того, директор зазначив, що послаблення умов для учениць випускного класу було б несправедливим по відношенню до інших учнів, оскільки правила стосуються всіх. Він висловив готовність провести батьківські збори для того, щоб уточнити розпорядок школи і більш чітко сформулювати правила поведінки.

За матеріалами Lenta.ru


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.