Адвокат Могилевича каже, що Фірташ у справі не проходить

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.01.2009 16:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6581

Адвокат Семена Могилевича Олександр Погонченков спростував інформацію про те, що у справі по відношенню до його клієнта фігурує співвласник компанії RosUkrEnergo Дмитро Фірташ.

"Розслідування справи щодо Семена Шнайдера закінчено, у матеріалах, які представляло слідство, не згадувалося прізвище Фірташа, - заявив Росбалту Олександр Погонченков.

"Ніякої інформації про те, що розслідування даної справи відновлено, до мене не надходило", - додав адвокат.

За його словами, останнім часом Могилевича не допитували з жодних іншим справ, окрім як у справі про несплату податків компанією Арбат-Престиж.

Крім того, Національне центральне бюро Інтерполу при МВС Росії не коментує повідомлення ЗМІ про оголошення в розшук Фірташа. Слідчий комітет при прокуратурі РФ також не коментує повідомлення про розшук Фірташа.

Нагадаємо, за даними видання Обозрєватель, слідчий комітет при прокуратурі Російської Федерації виніс постанову про притягнення власників компанії RosUkrEnergo Дмитра Фірташа та Івана Фурсіна в якості обвинувачуваних у справі компанії Highrock Holdings Ltd, власником якої є бізнесмен Семен Могилевич.

За цими даними, Фірташ нібито сприяв бізнесмену Семену Могилевича, що перебуває зараз під арештом, в ухиленні від сплати податків і шахрайстві.

Від “Аратти”: Ми не беремося судити, наскільки правдиву інформацію щодо дій слідчих повідомив адвокат Могилевича, проте, як на нас, його інформація дещо дивує.

Адже, одразу ж після арешту Семена Могилевича у багатьох російських виданнях з'явилася інформація про причетність до його бізнесу Дмитра Фірташа.

При чому, саме по тому ж самому "Арбат Престижу", із якого все й почалося.

І можемо запевнити, що таких публікацій, жодна із яких не спростована у судовому порядку - було безліч.

Отже, як кажуть: немає диму без вогню.

А ми слідкуватимемо за розвитком цього скандалу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.