Тимошенко попросила політиканів припинити публічні істерики

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.01.2009 18:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6588

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Державний Бюджет України на 2009 рік виконується, зарплати, пенсії та інші соціальні видатки виплачені у січні в повному обсязі.

Про це вона заявила сьогодні на брифінгу.

За словами Тимошенко, сьогодні ця інформація повністю підтверджена Державним казначейством України.

«Я хочу звернутися до країни. Так буде протягом всього важкого, кризового, 2009 року: ми будемо працювати успішно, Бюджет наповнюватиметься стабільно, він буде виконаний кожного місяця і в цілому по року», - заявила Тимошенко.

Водночас глава уряду звернулася до політиків із закликом не створювати істерику навколо питання, пов’язаного з економічною ситуацією в країні: «Я хочу попросити всіх політиків, Президента, щоб у нас не істерика звучала, а чіткі кроки на подолання кризи».

«Я готова до будь-якої конструктивної співпраці з усіма гілками влади: з опозицією і коаліцією, з Президентом і головою Верховної ради, з кожною людиною, яка сьогодні може внести свій вклад не в руйнацію країни під час кризи, а в її зміцнення, надання країні шансу більш впевнено пройти цей важкий період», - зазначила прем’єр-міністр.

Тимошенко підкреслила, що криза носить світовий глобальний характер і зупинити її в окремо взятій країні неможливо, «але достойно триматися під час цієї кризи, мінімізувати її впливи – це, безумовно, виклик для всієї політичної еліти».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.