Політіко аморале. Лідер КПУ Петро Симоненко став молодим батьком

Автор/джерело -  © Обозрєватєль



Дата публiкацiї - 31.01.2009 20:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6591

Скандальне розлучення лідера українських комуністів нині стало національною топ-новиною.

У сімейному житті головного комуніста країни 56-річного Петра Симоненко настають зміни. Він розлучається зі своєю дружиною — ровесницею Світланою. Причина, яка зазвичай буває в цих випадках і в цьому віці у чоловіків, банальна — інша жінка.

З нею, вагітною, Петра Симоненко бачили в клубі "П'ятий елемент", а нещодавно вона народила дівчинку, яку назвали Машею.

Звуть цю жінку Оксана Ващенко. Вона — парламентська журналістка Українського радіо і радіо "Ера". Співведуща програми "Парламентський тиждень". Оксана, яка молодше Симоненка на 25 років, тиждень тому народила йому дочку. Їй вже дали ім'я - Марія. Пологи пройшли в елітній клініці "Ісида".

"Оксану, як журналістку Національного радіо, ще в 2004 році прикріпили до Петра Миколайовича за для освітлення його президентської кампанії. Вона тоді об'їхала з ним всю країну. У 2006 році Оксана теж була разом з ним. Потім ми дізналися, що вона вагітна, але не могли уторопати від кого. Ясність до батьківства її дитини вніс, як не дивно, "Вечірній квартал". Коли ми дивилися по телевізору останню передачу, то побачили, що вона сидить поряд з Симоненко. Ми відразу всі зрозуміли", — розповіла журналістам одна з колег Оксани.

У парламенті також знають і про майбутнє розлучення. "З дружиною Світланою з-за Оксани у Петра Миколайовича вже давно почалися конфлікти", — сказав один з депутатів Верховної Ради.

Часто Симоненко і Ващенко бачили разом в елітному клубі "5 елемент" на Рибальському острові (він належить Петру Порошенко). "Його супутниця вища за нього. Така біла, плотненькая, симпатична". Колеги добре характеризують її по роботі. "Вона тямуща, у неї сильна хватка. Дуже добре веде прямі ефіри, а це вищий пілотаж серед радіожурналістів. Дуже любить масажі і спа-процедуры. Дамська сумочка у неї "Луї Віттон". Любить водити машину. Зараз вона їздить на білому "Лексусі", — розповідає її колега.

Ми зв'язалися з самим Петром Симоненком, але він розповідати про розлучення з дружиною навідріз відмовився, хоча і не почав заперечувати цього факту. "Це моє особисте життя, наша справа", — заявив нам Симоненко.

Зате дружина Петра Миколайовича, Світлана була більш відвертою. "Петро Миколайович подає на розлучення тому, що це вона так хоче. Це негідний вчинок для комуніста. Тим паче, що при розлученні порушуються українські закони. Він вже півроку не живе удома. Шахраї цим займаються, аферисти займаються", — розповіла вона в інтерв'ю "1+1" у присутності свого адвоката Сергія Глазьева. Отже, шлюборозлучний процес у головного комуніста ризикує стати вельми гучним.

Зі своєю дружиною Світланою лідер КПУ познайомився ще в школі. Вони вчилися в паралельних класах. Одного разу майбутня дружина Симоненко виграла в українського комуніста №1 у шахи, і ось тоді він і вирішив - перед ним - його друга половина.

Від шлюбу зі Світланою у Петра Миколайовича два сини — Андрій (1974 г.р.) і Костянтин (1977 г.р.). Також вони виховують двох внуків — 9-річного Володю і 5-річну Лізу


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.