Космос не вірить і водночас вірить, що його тарифи скасовано

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 3.02.2009 23:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6620

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив сьогодні, 4 лютого, що йому набридло коментувати питання, які стосуються тарифної політики, зокрема, щодо відміни розпоряджень мера про підвищення тарифів у 5-10 разів для юридичних осіб.

Черновецький зробив цю заяву в мерії після зустрічі з підприємцями харчової промисловості.

Зокрема, у мера поцікавилися, як він відреагує у разі, якщо Президент України Віктор Ющенко вирішить відмінити підвищення тарифів на ЖКП для населення на додаток до розпорядження про підвищення тарифів для юросіб.

"Я не вірю, що таке можливо. Але в умовах кризи, політичної нестабільності – а мені вже набридло це коментувати – все можливо", - сказав Черновецький.

Тоді у мера поцікавилися, яким чином він збирається відрізняти елітні будинки від звичайних, адже відомо, що розмір нових тарифів на ЖКП для населення залежить від стану будинку. За словами мера, стає зрозуміло, що елітною вважатиметься будь-яка квартира вартістю вище за 100 тис дол.

"Елітність, наразі, ми визначаємо просто – квартира, вартістю понад 100 тис доларів. Останніх, поки що ми не чіпаємо. Таких будинків нараховується 800. І 35% людей у них проживає під моїм захистом. Вони так і залишаться при тих же тарифах, що і були", зазначив градоначальник.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 4 лютого, повідомлялося, що Президент України Віктор Ющенко відмінив розпорядження міського голови Києва Леоніда Черновецького про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для меканців та юридичних осіб.

Від “Аратти”: Очевидно, як знавець ринку нерухомості, Леонід Черновецький публічно збрехав. Чому ми так стверджуємо? А тому, що добре пам'ятаємо, що на початку 90-х в нього була така собі фірма "Правекс-інвест", яка працювала саме на ринку нерухомості. Але від інших відрізнялася тим, що пропонувала здичавілим від інфляції пенсіонерам (здебільшого, які мешкали ближче до центру столиці) пожиттевий рай в обмін на заповіт про передачу помешкання на користь фірми нинішнього мера. Не знаємо, чи досі ці пенсіонери благодєтствують, але точно пам'ятаємо, що початок палкого кохання Черновецького до бабусь і дідусів був вельми скандальний. Із кримінальним присмаком.

Проте, хто-хто, а Леонід Михайлович повинен знати, що далеко не усі квартири, які були предметом посиленої уваги його фірми можна назвати елітними (за конструктивними умовами для мешканців), хоча ціна на них тривалий час і донедавна була від $100 тисяч.

Елітна хрущовка - це найкоротший анекдот сьогодення. Ні?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.