БЮТ заявляє, що на двох Вікторів - одна корупція і одне РУЕ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.02.2009 14:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6625

За голоси проти прем’єра вже роздають мільйони. Корупція, якою просякла влада - ось головний чинник кризи у нашій державі.

Сьогодні прес-служба БЮТ виступила із заявою щодо альянсу Президента Ющенко та двічі не судимого лідера ПР Віктора Януковича.

Ми подаємо її текст без змін та коментарів:

Два Віктори, одне РУЕ, одна корупція

Боротьба за висловлення вотуму недовіри Уряду Тимошенко – спільна акція Віктора Януковича та Віктора Ющенка, а її тилове забезпечення здійснює „Росукренерго”. Це корупційне газове кодло пана Фірташа кілька років паразитувало на тілі України і забезпечило себе для боротьби з Урядом непоганими ресурсами: мільярдами грошей, політичними „кришами” від Президента та Партії регіонів, телеканалом „Інтер” тощо.

Саме в ці дні, ці години, а може навіть і ці хвилини, РУЕ під політичним прикриттям двох Вікторів судомно трясе мошною перед комуністами та пропрезидентською частиною НУНС, аби через мільйонні хабарі докупити голоси, яких бракує для висловлення вотуму недовіри Уряду та збереження корупції в газовій сфері.

Юлія Тимошенко не тримається за прем’єрське крісло. Під ударами найпотужнішої всесвітньої кризи воно перетворилося на справжній електричний стілець. Але вотум недовіри не означає відставки Кабінету Міністрів. До формування нової коаліції та нового Уряду чинний Кабмін муситиме працювати у ранзі виконуючих обов’язків, а це лише погіршить умови роботи та звузить коло можливостей у боротьбі з наслідками світової кризи. До того ж, неповноцінність Уряду означатиме пряме президентське правління Ющенка.

Якщо Партія регіонів дійсно не боїться взяти на себе відповідальність у такий скрутний для світу та для Україну час, вона має сформувати нову коаліцію та новий Уряд, а не влаштовувати піар-галас навколо безплідного вотуму недовіри.

Нагадаємо, ще у вересні Юлія Тимошенко запропонувала всім політичним силам, представленим у Верховній Раді, створити коаліцію національної єдності для боротьби із світовою кризою. Однак таку важливу для країни перспективу консолідації Віктор Янукович приніс у жертву комерційним інтересам групи РУЕ-Бойка-Фірташа, яка і досі, як бачимо, диктує свою волю Партії регіонів та цементує її союз із Ющенком під гаслом „Два Віктори – заради одного РУЕ”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.