Учорашня ісерика гаранта на РНБО - специфічний початок передвиборчої каманії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.02.2009 13:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6671

- Куме, і чого ж це ви репетуєте? - Та вибори ж скоро...

Публічна сварка Президента Віктора Ющенка і Прем’єра Юлії Тимошенко на вчорашньому засіданні РНБО засвідчила про фальстарт президентської кампанії з боку глави держави, заявив народний депутат від групи «Народна самооборона» Давид Жванія.

«Цілком очевидно, що Ющенко зібрався на другий термін, тому зараз докладає всіх зусиль, аби підняти свій рейтинг за рахунок обливання опонентів брудом. Доказ цьому – публічне «шмагання» Прем’єра Тимошенко на вчорашньому засіданні РНБО», – зазначив він.

«На жаль, цей поважний орган вже давно не вирішує проблеми національної безпеки, перетворившись на майданчик для зведення політичних рахунків», – переконаний парламентар.

Політик наголосив: «Можна по-різному ставитися до глави держави і очільника уряду. Однак у кожного з них має бути відчуття гідності і самоповаги. Ющенко фактично вилив відро бруду на Тимошенко, не давши можливості їй відповісти. Це просто – не по чоловічому. Думаю, що суспільство вкотре переконалось: примирення та компромісу між Тимошенко і Ющенком не буде, адже кожен з них має свої президентські амбіції», – додав він.

«Вважаю, що у період економічної та політичної кризи саме парламент повинен взяти на себе роль арбітра і сконцентрувати у своїх руках важелі впливу на ситуацію у країні. Зокрема, Верховна Рада має ухвалити пакет законопроектів, необхідних для подолання кризи і підтримати уряд», – наголосив Жванія. «Усі ми вчора побачили, що розраховувати на РНБО та Президента – марна справа. Вони не вирішують проблем, а навпаки заганяють їх у глухий кут», – наголосив він.

Як загальновідомо, Ющенко і Жванія - куми.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.