Криша закінчилася. Балога попередив Космоса про звільнення й посадку

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.02.2009 18:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6678

Якщо Черновецький і далі порушуватиме закон, він буде відсторонений із займаної посади, а його діяльність стане предметом аналізу правоохоронних органів.

Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога вважає недоцільною дискусію з головою Київської міської державної адміністрації Леонідом Черновецьким щодо останніх незаконних рішень столичної влади, повідомила прес-служба.

Окремі з них вже скасовано Указом Президента, інші також будуть негайно зупинені у разі їх офіційного опублікування. Це - виключно правова позиція, в якій немає місця жодним особистісним моментам.

«У чутливих для киян соціальних сферах міська влада вдалася до нововведень, які грубо порушують права і свободи людей, прямо суперечать багатьом законам. Мета цих новацій зрозуміла: будь-якою ціною наповнити дірявий столичний бюджет, щоб профінансувати популістські забаганки Черновецького. Натомість КМДА та її керівник так і не досягли якихось помітних результатів у розв'язанні болючих проблем Києва, зокрема, в житлово-комунальній сфері, транспорті, освіті, медицині. Повідомлення ЗМІ про життя в столиці рясніють словами «відключення», «зростання боргів», «перебої», «невиплати» тощо - усе це є діагнозом для міської влади».

Балога зазначив, що голові КМДА варто вести предметну, фахову розмову про способи вирішення актуальних питань життєзабезпечення столиці. Обрана Черновецьким тональність спілкування з Секретаріатом Президента є недопустимою.

«Коментарі Черновецького про скасування рішень міської влади підтвердили його своєрідні, захмарні уявлення про те, як треба керувати столицею. Нервова реакція градоначальника явно розрахована на улюблених виборців, які через свою наївність ще вірять у обіцянки мера, підкріплені продуктовими подаяннями. На Банкову ці слова не справили жодного враження: якщо Черновецький і далі порушуватиме закон, він буде відсторонений із займаної посади, а його діяльність стане предметом аналізу правоохоронних органів», - наголосив Глава Секретаріату Президента.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Черновецький назвав Балогу загрозою національній безпеці.

"Балога став загрозою безпеки України. Його дії необхідно розглянути на засіданні РНБО і дати йому жорстоку оцінку", - сказав він.

Черновецький також назвав звернення Секретаріату президента в ГПУ щодо ситуації з тарифами в Києві "звичайним страхом".

"Їх звернення в прокуратуру викликане звичайним страхом, що я скажу правду всьому народу України. Сподіваюся, з сьогоднішнього дня прокуратура сама займатиметься паном Балогою. Де ці дрібні чиновники - Балога і Шлапак - що тероризують країну? Якби вони працювали у мене, я би давно звільнив Балогу і Шлапака", - заявив голова КМДА.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.