У Севастополі виїздна колегія МО РФ. Починаєтся передача власності?

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 12.02.2009 13:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6682

За інформацією, яка не підтверджена й не спростована офіційно, на колегії обговорюватимется питання про передачу Україні низки об’єктів ЧФ РФ, на утримання яких бракує бюджетних коштів. Не вистачає грошей й на зарплатню військовим.

Для участі у виїзному засіданні колегії Міноборони Росії сьогодні пообіді в Севастополі очікують прибуття російського міністра оборони Анатолія Сердюкова. Про це заявили у Службі інформації та громадських зв’язків Чорноморського флоту Російської Федерації, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

Водночас там відмовилися назвати питання, які розглядатимуть на засіданні. За словами керівника Служби інформації Чорноморського флоту РФ, капітана 1-го рангу Андрія Крилова, про підсумки колегії пізніше повідомить прес-служба російського військового відомства.

Раніше деякі ЗМІ повідомляли, що на колегію виноситься питання про передачу Україні об’єктів Чорноморського флоту Росії у зв’язку з кризою. Як пише газета «Новая», йдеться про судноремонтний завод, спортивний клуб Чорноморського флоту і нове недобудоване житло для російських моряків.

Водночас, військові джерела Радіо Свобода в Севастополі повідомляють, що головна причина проведення виїзного засідання колегії Міноборони Росії – «панічні настрої російських військових моряків напередодні очікуваних масових скорочень у Збройних Силах Росії».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.