Президент Ірану: Ізраїль не дасть Обамі проводити політику змін

Автор/джерело -  © Корреспондент.net



Дата публiкацiї - 12.02.2009 15:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6685

Ізраїль не дасть президенту США Бараку Обамі реалізувати політику змін, про яку він заявляв у своїй передвиборчій кампанії, вважає президент Ірану Махмуд Ахмадінежад.

Ахмадінежад сумнівається політиці змін Обами

"Новий американський президент прийшов до влади з гаслом Зміни!, Але я сумніваюся, що сіоністські керівники (керівництво Ізраїлю) й зарозумілі держави дозволять йому здійснити задумане", - заявив президент ІРІ в телефонній розмові зі своїм венесуельський колегою Уго Чавесом.

У свою чергу, Чавес привітав Ахмадінежада з 30-річчям ісламської революції в Ірані і пообіцяв продовжити спільну боротьбу з "світовим імперіалізмом", повідомляє у четвер прес-служба глави уряду ІРІ.

Нагадаємо, днями президент Ірану заявив, що Іран буде вести переговори зі Сполученими Штатами, якщо основою діалогу стане взаємна повага.

Арабський світ вважає Обаму ставлеником Ізраїлю

Як повідомлялося, після перемоги Обами на президентських виборах, Вашингтон заявив про готовність вступити в прямий діалог з Іраном для вирішення міжнародних і регіональних проблем. Зокрема новий президент США заявляв, що Америка простягне руку дружби Ірану, якщо Тегеран "розтисне свій кулак".

В свою чергу, після звістки про те, що Сенат США схвалив план із порятунку американської економіки, який розроблено адміністрацією Барака Обами, основні фондові індекси у вівторок різко знизилися, - такою була реакція фінансистів з Уолл-Стріт.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.