Пристрасті коло столичної мерії накалилися

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 12.02.2009 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6686

Мітингувальники мало не перекинули автівку, із якої їх розважали космічними шлягерами Черновецького.

Наразі під час акції протесту біля столичної мерії було затримано одну особу.

Як повідомив Центр громадських зв’язків УМВС України в Києві, ця людина під час проведення акції протесту намагалися прорватися через турнікети охорони до приміщення КМДА, вчинивши опір співробітникам міліції.

Наразі затриманого доставлено до одного з територіальних відділів міліції Києва, де вирішується питання про притягнення його до адміністративної відповідальності за опір співробітникам міліції.

При цьому в ЦГЗ не виключили, що в разі наявності “певних ознак” в діях затриманого він може бути притягнутий до відповідальності за хуліганські дії.

Крім того, як повідомили співробітники міліції, що здійснюють охорону громадського порядку біля столичної мерії, сьогодні близько 12.00, коли на Хрещатику перебувало приблизно 10 тис. учасників акції, певні особи, які схвально ставляться до дій київської влади, підігнали автомобіль і через гучномовець включили пісні Черновецького.

В свою чергу декому з протилежного табору це не сподобалося і вони намагалися перекинути автомобіль. Однак втілити це завадили співробітники міліції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.