У столиці нині космічне шоу

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.02.2009 14:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6695

Сьогодні мерія огранізувала у центрі столиці космічне шоу улюблених бабусь. Перед ними виступив сам Космос із промовою у стилі Аделаджи. Втім, “бабусі” туди прибули не з власної волі чи кохання до мера.

Як офіційно повідомили у КМДА, сьогодні біля мерії зібралося 100 тисяч киян. Мітингувальники перекрили рух транспорту по Хрещатику.

Проте, сьогодні - не те що вчора: міліція, демонструючи свою єдність із народом, навіть і не намагалася розблокувати проїжджу частину.

Учасники масовки тримали прапори Блоку Леоніда Черновецького. Також розміщено плакати з написами: "Ми віримо Черновецькому", "Корупція для Черновецького – біда. Він переможе її назавжди".

Колоритні типажі бабусь в перших рядах скандували: "Наш мер – Черновецький!".

Кульмінацією шоу став виступ самого Черновецького, побудований у стилі проповідей Аделаджи. Як за формою, так і за змістом. У першу чергу Космос запитав зібрання:"Люди, ви мера любите?" "Люди" сценарно відповіли:"Так!". Одначе, замовникові очевидно не спдобалося, як відповіли і він одразу ж зробив зауваження:"Гучніш кричіть!". Після цього мер запитав "виборців" чи люблять вони його дружину, яка стояла поруч, чи хотять вони дати хабара, чи бачили вони, щоб на Майдані збиралося народу більше, ніж сьогодні тощо. Мабуть задоволений відповідями "народу" на його інтелектуальні питання, Черновецький прорекламував свій новий диск, заспівавши пісню.

Втім, окрім Космоса пісні, у паузах між виступами космольончиків, лунали із гучномовців.

Шоу траслював, за рахунок платників податків, ТРК "Київ".

Тим часом Депутатська фракція БЮТ у Київській міській раді заявила, що має дані про те, що усіх людей, які прийшли на мітинг під стіни КМДА у підтримку міського голови Черновецького, зігнали примусом та обманом.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ у Київраді.

Депутати БЮТ отримали інформацію від своїх представників у районах про те, що по всіх комунальних підприємствах, ЖЕКах, закладах освіти та медицини вчора у другій половині дня були розіслані телефонограми й зроблені усні розпорядження щодо того, скільки представників кожна з організацій має вивести на мітинг. У разі, якщо працівники ЖЕКу, школи, дитсадка чи лікарні не будуть приймати участь у шабаші на підтримку чинного мера Черновецького, їм погрожували доганами та звільненнями.

Решту людей Черновецький привів під стіни Київської міської державної адміністрації обманом. До представників БЮТ звертаються кияни зі скаргами на те, що їх запрошували на продовження вчорашнього мітингу проти підняття тарифів, зниження виплат бюджетникам, утисків МАФів, а поставили під прапори Блоку Черновецького.

Київські БЮТівці вважають, що ту "любов" до мера, яку нібито демонструють учасники мітингу, враховуючи те як саме їх збирали на Хрещатик, можна назвати не інакше, як "любов за примусом". Або одним словом "гвалтування".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.