Кінець комуністичного раю. А у столиці свій прикол - Льоня Космос

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.02.2009 16:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6726

У помешканнях киян, які справно і майже стовідсотково платять за віртуальні послуги - похолодання. Бо, бачте, співучий майстер перегонів тарганів Льоня Космос не бажає погашати заборгованість. Гаранта, який сидить зовсім поруч - це, очевидно, втішає.

"Київтрансгаз" знизив тиск газу на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 акціонерної компанії "Київенерго".

Про це повідомляє прес-служба "Київенерго", таким чином, температура теплоносія на ТЕЦ знизилася з 73°С до 68°С.

Як зазначив технічний директор АК "Київенерго" Юрій Гладишев, зниження тиску газу продовжується через борг АК "Київенерго" перед газопостачальними компаніями. "Борг, в свою чергу, утворився через небажання Київської міської державної адміністрації компенсувати різницю між тарифом та економічно обґрунтованими витратами на виробництво теплової енергії. Борг КМДА перед "Київнерго" на сьогодні становить вже 1,4 млрд грн. Таке зниження тиску газу є критичним для роботи ТЕЦ. Подальше обмеження призведе до аварійного відключення блоків", - повідомив Гладишев.

ТЕЦ-5 забезпечує гаряче водопостачання та централізоване опалення 2,877 тис. житлових будинків, 122 лікувальних закладів, 117 дитячих садків, 108 шкіл, 2,117 тис. відомств у житлових масивах Харківський, Позняки, Осокорки, Русанівка, Березняки, Теремки.

ТЕЦ-6 забезпечує гаряче водопостачання та централізоване опалення 2,118 тис. житлових будинків, 62 лікувальних закладів, 159 дитячих садків, 125 шкіл, 1,393 тис. відомств; у житлових масивах Троєщина, Лісний, Воскресенка, Оболонь, Куренівка, Виноградар, Поділ.

Замість післямови. Попри викрутаси, які у наглий спосіб чинить столичний міський голова, який отримав свою посаду на перевиборах у результаті "Сталінграду для Тимошенко", організованого гарантом наших конституційних прав Віктором Ющенком та його дворовими, вибачте держслужбовцями із СП, ніхто знімати "космічного мера" із посади не збирається, а тим більше - притягати до відповідальності.

Як заявив сьогодні журналістам заступник голови СП Роман Безсмертний, конституційна гарантія наших із вами прав буде виконуватися лише у вигляді скасування незаконних актів адміністрації Черновецького

Безсмертний відзначив, що раніше Ющенко тричі скасовував розпорядження Черновецького про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. "Тому або КМДА дотримуватиметься законодавства, або Президент скасовуватиме їх розпорядження", - заявив заступник глави Секретаріату.

Він також повідомив, що в даний час в СП аналізують ситуацію після ухвалення Київрадою рішення про підвищення тарифів на ЖКП, яке було прийнято на сесії 12 лютого.

Сам же Президент сьогодні активно захистив права киян, написавши листа Міністру юстиції, аби той публічно пояснив процедуру зміни, встановлення та погодження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Крім того, Ющенко просить поінформувати громадськість щодо чинності діючих тарифів на житлово-комунальні послуги, затверджені розпорядженнями Київської міської державної адміністрації від 30 січня 2009 р. №95 "Про погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення", №96 "Про затвердження тарифів на теплову енергію, встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для населення", №97 "Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.