Сьогодні під столичною радою - чергова космічна масовка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.02.2009 15:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6733

Кажуть, що статистам, які грають роль народних мас, закоханих у Черновецкого платять готівкою 15 грн. за годину, а тих, хто не виконав примху мера - викидають із роботи.

Про тарифи повідомили журналістам самі учасники акції.

Орієнтовано, в мітингу беруть участь близько чотирьох тисяч чоловік - в основному, люди літнього віку та студенти. Студенти київських вузів повідомили, що за участь в акції вони отримають після мітингу по 15 грн. за кожну годину. Учасники акції знаходяться на мітингу з 09:00.

Тим часом, народний депутат Андрій Павловський, посилаючись на дані профспілок медичних працівників, повідомив, що за відмову виконати рознарядку Черновецького вивести на сьогоднішній мітинг «в підтримку мера» з кожного лікувального закладу по 30 чоловік було звільнено чотирьох головних лікарів.

За його словами, звільнили Анатолія Вернигору, головного лікаря станції швидкої допомоги; Дмитра Шадлуна, головного лікаря Першого пологового будинку; Миколу Дьоміна, головного лікаря київської лікарні №17 та Михайла Царенка, головного лікаря шостої міської клінічної лікарні.

«Також намагаються звільнити Володимира Юрченка, головного лікаря Київського міського бюро судово-медичної експертизи», - додав він.

Павловський наголосив, що незаконні кадрові ротації відбулись через те, що головні лікарі відмовились виконувати рознарядку від Черновецького вивести на сьогоднішній мітинг «в підтримку мера» з кожного лікувального закладу по 30 чоловік. «Людей знімали з планових операцій, з роботи швидкої допомоги», - обурився він.

У зв’язку з цим народний депутат вимагає від прокуратури Києва негайно відреагувати на звільнення людей за політичними мотивами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.