Російський ЧФ плював на севастопольських пенсіонерів

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 24.02.2009 11:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6755

Чорноморський флот Російської Федерації є найбільшим у Севастополі боржником з відрахувань до Пенсійного фонду України.

Про це повідомив голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин на прес-конференції.

«Чорноморський флот є в Севастополі не тільки одним із найбільших платників податків до місцевого бюджету, але й найбільшим боржником з відрахувань до Пенсійного фонду», - відзначив він.

Так, за даними глави адміністрації, із загальної заборгованості севастопольських підприємств і організацій перед Пенсійним фондом у розмірі 9 млн. грн. на Чорноморський флот доводиться 3,4 млн. грн, або більше третини.

Від “Аратти”: як бачимо, севастопольські пенсіонери потрібні провокаторам із ГРУ та ФСБ хіба що в якості дармового гарматного м'яса на антиукраїнські масовки.

А щодо тих самих персій, які, до речі, нараховуються саме із надходжень до пенсійного фонду - то вже проблема української держави. Бо реально місцева влада немає важелів впливу на російських військовослужбовців, які, власне, й повинні б були робити відрахування у пенсійний фонд. А з іншого боку, російській стороні, зокрема контрольним фінслужбам, очевидно, наплювати чи здійснюються обов'язковы выдрахування у місцеві фонди чи ні. Бо вони ж українські. А за це в Росії немає ніякої відповідальності.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.