Міліція з народом Або Науковий посібник для активістів правого руху

Автор/джерело -  © “Народний Оглядач”



Дата публiкацiї - 25.02.2009 18:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6767

На замовлення толерантного МВС України було видано видатну працю “Нетолерантна діяльність та організації в Україні”.

Толерантна міліція привчає до толерантності патріотів України

Пізнавальна брошура з описом патріотичних організацій, їхньої ідейної спрямованості, форм залучення нових членів, присутності в інтернет-просторі (див. схему сайтів), сильних і слабких сторін.

Даються корисні рекомендації правим активістам (ширше використовувати інтернет-форуми, зміцнювати фінансову базу тощо). Видана за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив.

Завантажити брошуру у форматі PDF (1,8 МВ)

З академічної точки зору ця корисна наукова праця має кілька недоліків, які можна легко виправити в наступних виданнях:

Цей та інші плакати повинні увійти до наступного видання наукової праці “Нетолерантна діяльність та організації в Україні” (Результати соціологічного дослідження), Харків, ХІСД-2008, автори Кобзін Д.О. та Черноусов А.М.

1. Неправильно обрана цільова аудиторія. Книга видана для працівників МВС, натомість могла б досягнути значно більшого успіху (в т. ч. комерційного), якби надійшла в широкий продаж з орієнтацією на молодіжну і студентську аудиторію.

2. Недостатня увага приділена символіці правих рухів та їхнім агітаційним матеріалам (плакатам, банерам, листівкам тощо). Книга не містить жодних ілюстрацій, за винятком схеми взаємодії правих інтернет-сайтів, що суттєво знижує її дослідницьку цінність.

3. Непропорційна низька увага приділена сайту «Народний Оглядач» (sd.org.ua), який доклав багато зусиль для розкриття суті поняття «толерантність», ввів у науковий обіг терміни TOLERASTIA та BYDLOELITA.

Від “Аратти”. Автори цієї видатної праці також забули включити в схему взаємодії наш портал. Недопрацювання якесь... Це ж набагато простіше, чим займатися складанням схем взаємодії організованих злочинних угрупувань і бидлоеліти, чи схем розкрадання держави. Не кажучи про схеми "евакуації" з країни різних толерантних калиновських.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.