Балога попередив Космоса, що після багнюки Мертвого моря - в нього буде Вікторів день

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.02.2009 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=6771

За словами Віктора Балоги, столичний мер звітуватиме про свої досягення на спеціальній нараді у Президента. Черновецького окремо попереджено, щоб він не улаштовував перед Банковою шоу фанаток-бабусь чи парадів спецтранспорту водоканалу.

У робочому графіку Президента Віктора Ющенка на наступний тиждень заплановано проведення спеціальної наради, на якій передбачається заслухати звіт керівництва Київської міської державної адміністрації, голів районних держадміністрацій щодо стану справ у столиці.

Про це повідомив сьогодні Глава президентського Секретаріату Віктор Балога.

За його словами, Президент зажадав критичного і всебічного аналізу процесів у економічному, соціальному та політичному житті Києві. Глава держави хоче особисто почути від столичної влади висновки щодо виконання нею бюджету, фінансування програм життєдіяльності мегаполісу, розвитку інфраструктури міста, взаємин із малим і середнім бізнесом. Буде заслухано обґрунтування останніх ініціатив КМДА із запровадження нових місцевих податків і зборів, які викликали різкий негативний резонанс у киян.

Балога наголосив, що розмова з усього комплексу питань функціонування Києва як столиці буде неупередженою, принциповою та жорсткою. Саме на відвертий, фаховий діалог із актуальних проблем столиці і розраховує Президент. Він налаштований на відверту розмову, учасники якої оперуватимуть не емоціями чи фантазіями, а конкретними цифрами та фактами, які розкриють реальне становище, в якому перебуває Київ.

«Жодного популізму, прожектерства, проповідей і лірики - тільки мова аргументів. Глава держави готовий дати чітку оцінку стану справ у столиці. Застерігаю міську владу від спроб організувати псевдо-мітинги про псевдо-підтримку, такі фокуси тут не справляють ніякого враження. До участі в нараді, ймовірно, будуть запрошені керівники правоохоронних і контрольних органів, адже Київ за кількістю публікацій у ЗМІ про зловживання і корупцію веде сумну першість в Україні. За підсумками цієї зустрічі у Президента, не виключено, будуть прийняті адекватні рішення тільки з однією метою – допомогти столиці позбутися проблемних зон», – підкреслив Глава Секретаріату.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.